EnergiatodistusHiilijalanjälkiYleinenYmpäristöluokitus

10. Vesitaidon tulevaisuuskatsaus


”Mikä ihmeen energiatehokkuus?” on Insinööritoimisto Vesitaito Oy:n tuottama 10-osainen tekstikokonaisuus, jonka tavoitteena on lisätä ihmisten tietoisuutta energiatehokkuusasioissa niin kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisten kuin tavallisten yksityishenkilöidenkin keskuudessa.


Viime vuosien aikana energiatehokkuus- ja hiilijalanjälkikysymykset nousseet yhä tärkeämpään osaan rakennushankkeissa. Kyseiset näkökulmat ohjaavat myös kaavoitusta, tonttien kilpailutuksia ja avustusten jakamista. Oletettavasti standardien kiristyminen ja uusien vaatimusten kehittyminen jatkuu myös tulevaisuudessa.

Vesitaidolla haluamme pysyä mukana kehityksessä ja tarjota mahdollisimman monipuolisen tarjonnan palveluita niille asiakkaille, joilla on tarvetta useampiin selvityksiin samassa hankkeessa. Tarkoituksemme on helpottaa asiakkaidemme projekteja alusta loppuun saakka.

Kasvu, kasvit

Kuvituskuva

Uusia aluevaltauksiamme palvelujen tarjonnassa ovat esimerkiksi RTS-luokitukseen ja Joutsenmerkkiin liittyvät laskennat ja olosuhdesimulaatiot, sekä kuntasektorin hankekehitysvaiheen konsulttipalvelut. Kehittyvä lainsäädäntö ja uudet ratkaisut edellyttävät meiltä jatkuvaa kouluttautumista ja kehittymistä, jotta palvelumme ovat laadukkaita ja ajantasaisia. Vesitaidolla emme pelästy muutosta, vaan tartumme innolla uusiin haasteisiin.

Tutustu meihin ja kysy ihmeessä lisää palveluistamme. Olemme täällä Teitä varten!

Vesitaito Oy