Kunnille ja kiinteistön omistajille

vesitaito
Kunnille ja kiinteistön omistajille

Valinnoilla on merkittäviä vaikutuksia

Asiantuntevat konsulttimme tarjoavat tukea ympäristöystävälliseen ja vastuulliseen päätöksentekoon kaikissa rakennushankkeissa ja kaavoituksessa. Tutustu kauaskatseisiin elinkaari- ja energiasuunnittelun asiantuntijapalveluihin!

Energialaskelmat ja energiatodistus kunnille ja kiinteistön omistajille

Kiinteistön elinkaaren aikana suurin osa kustannuksista ja päästöistä aiheutuu energiankulutuksesta. Näihin voidaan vaikuttaa merkittävästi energia- ja rakenneratkaisuilla.

Teemme energia- ja hiilijalanjälkilaskentaa koko Suomen alueelle sekä uudiskohteisiin että olemassa oleviin rakennuksiin.

Laadimme kustannustehokkaat energialaskelmat myös varhaiseen suunnitteluvaiheeseen, kilpailutuksiin ja muihin alustaviin vaiheisiin, joissa halutaan etukäteen tarkastella tai vertailla rakennuksen energiatehokkuutta. Pystymme alustavien suunnitelmien pohjalta laatimaan arvion rakennukselle tulevista vaatimuksista energiatehokkuuden näkökulmasta, esimerkiksi tapauksiin joissa tavoitellaan A-energialuokkaa tai muuta määräystasoa matalampaa E-lukua.

Hiilijalanjälkilaskennan avulla voi vertailla erilaisten rakenne- ja energiaratkaisujen vaikutuksia rakennuksen koko elinkaaren päästöihin. Mitä aikaisemmassa vaiheessa vertailuja tekee, sitä suurempi vaikutus niillä on lopputulokseen.

Teemme energiatodistuksia myös olemassa oleviin kiinteistöihin. Energiatodistuksen yhteydessä tehdään suositukset energiatehokkuuden parantamiseksi. Energiatodistus voi tarvittaessa sisältää myös hiilijalanjälkilaskelmat ja parannusehdotusten vaikutukset niihin.

Energiatodistus ja -selvitys helposti ja nopeasti

Olemassa olevien rakennusten energiatodistus

Konsultointia kustannustehokkuuteen, hiilijalanjälkeen sekä energiatehokkuuteen

Selvitä rakennusprojektisi hiilijalanjälki

Ilmastoselvitys