Kunnille ja kiinteistön omistajille

Kunnille ja kiinteistön omistajille

Kiinteistön elinkaaren aikana suurin osa kustannuksista ja päästöistä aiheutuu energiankulutuksesta. Näihin voidaan vaikuttaa merkittävästi energia- ja rakenneratkaisuilla.

Teemme energia- ja hiilijalanjälkilaskentaa koko Suomen alueelle sekä uudiskohteisiin että olemassa oleviin rakennuksiin.

Laadimme kustannustehokkaat energialaskelmat myös varhaiseen suunnitteluvaiheeseen, kilpailutuksiin ja muihin alustaviin vaiheisiin, joissa halutaan etukäteen tarkastella tai vertailla rakennuksen energiatehokkuutta. Pystymme alustavien suunnitelmien pohjalta laatimaan arvion rakennukselle tulevista vaatimuksista energiatehokkuuden näkökulmasta, esimerkiksi tapauksiin joissa tavoitellaan A-energialuokkaa tai muuta määräystasoa matalampaa E-lukua.

Hiilijalanjälkilaskennan avulla voi vertailla erilaisten rakenne- ja energiaratkaisujen vaikutuksia rakennuksen koko elinkaaren päästöihin. Mitä aikaisemmassa vaiheessa vertailuja tekee, sitä suurempi vaikutus niillä on lopputulokseen.

Teemme energiatodistuksia myös olemassa oleviin kiinteistöihin. Todistuksen yhteydessä tehdään suositukset energiatehokkuuden parantamiseksi. Tarvittaessa laskemme myös hiilijalanjäljen ja parannusehdotusten vaikutukset niihin.

energia- ja hiilijalanjälkilaskentaa

Kauttamme saat luotettavaa, ajantasaista ja asiantuntevaa konsultointipalvelua
energiaan, energian säästöön ja päästöihin liittyvissä asioissa.

 

Olemme jäsenenä:

Green Building Council Finland

http://figbc.fi/

HINKU – kohti hiilineutraalia kuntaa

www.hinku-foorumi.fi/

Vesitaito Oy - Kortteli